Nu skifter singlekvinder lige så ofte bank som mænd, men i parforhold halter ligestillingen stadig

Desværre er der fortsat et stykke vej til ligestillingen i par, for her er det kun hver tredje ansøgning, hvor kvinden i forholdet står for ansøgningen. Men også her ser vi heldigvis fremgang, for det er trods alt en noget højere andel end hver femte, som vi så tilbage i 2019.

 

Det går heldigvis den rigtige vej

Det går altså heldigvis den rigtige vej, og der er heller ingen grund til, at kvinder skulle interessere sig for mindre for privatøkonomien end mænd. Heller ikke kvinder i parforhold, for skulle de blive enlige på et tidspunkt, er det vigtigt, at de har styr på økonomien.

 

Fokus på problemstillingen skaber udvikling

Heldigvis er der et stigende fokus på kvinder og økonomi. Der er netværk som fx Kvinder i finans, medier som fx Økonomista og flere kvindelige influencere, der fokuserer på økonomi. Vi er overbeviste om, at det er en medvirkende årsag til, at vi ser fremgang i ligestillingen på området. Vi kan i hvert fald se, at når kvindelige influencere fremhæver Mybanker, så kommer der også flere kvindelige ansøgere. Derfor er vi også glade for at samarbejde med dem, for det hjælper udviklingen på vej. Ligesom vi er glade for, at vores cheføkonom skriver faste klummer i Økonomista.

Vi er ikke i mål, men vi er heldigvis på rette vej.

 

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag